HR & Besättning

Båtleveransbesättning

Vi tillhandahåller kvalificerade kaptener och besättning med relevant erfarenhet för korta och långsiktiga båtleveranser till sjöss och land och alla dess tillhörande tjänster, såsom: systemkontroll och felsökning innan start, färdplanering; kartor, almanackor och pilotböcker för hela passagen, besättningsresor och försäkringar, städning och statusrapport vid ankomst, samtidigt som man tillhandahåller underhållsstöd och vädervägledning.

Fraga konsultant

Teknisk förvaltning

Planering av underhålls- och reparationsscheman, granskning av effektiviteten med regelbundna inspektioner och utnämning av inspektörer och tekniska konsulter, vid behov. Övriga tekniska tjänster omfattar tilldelning av kompetent personal för att övervaka fartygets underhåll, prestanda och effektivitet samt ett omfattande spektrum av specialiserade arbets- och arbetstjänster via globalt nätverk av betrodda partners.

Fraga konsultant

Logistik och inköp

Ruttplanering, logistik samt planering av kort/långsiktigt förtöjning över hela världen. Vi specialiserar oss också i att arrangera och förhandla utbudet av nödvändig utrustning, material och reservdelar samt konsultation. Planering och övervakning av reparationer, underhåll och förbättringar för att maximera försäljningspriset. Stöd till att ordna alla nödvändiga registreringar, licenser och tillstånd.

Fraga konsultant